Kodulehtede valmistamine - Mathias Mõttus
Omanäoline Ehe Hing

Anna Helena Ursula Allvee

Mina olen Ursula. Olen rõõmsameelne ja tegus inimene, kellele meeldib oma ideid paberil või muul materjalil kujutada. Igasugune kunst ja käsitöö on minu jaoks nagu teine keel, võimalus öelda midagi, mida sõnadega ei oska. Olen oma vähese elu jooksul päris paljude erinevate kunstivaldkondadega kokku puutunud. Viimane suur armastus on portselanimaalimine.

Kunsti ja käsitöö armastuse võlgnen oma vanavanematele, kes väiksest saati minuga joonistasid ja meisterdasid. Nad hindasid väga käsitsi tehtud asju, sest just oma kätega tehtud asjadel on hing sees. Selle teadmise pärandasid nad ka mulle ja mina tahan omakorda kogu maailmale seda edasi anda.

Lisaks kunstile olen huvitatud inimesest, sest iga inimene on omamoodi kunstiteos. Õpin Tartu Ülikoolis psühholoogiat ja tulevikus loodan need kaks suurt osa oma elus kokku liita, õppides kunstiteraapiat. Usun, et loovad tegevused toovad igas inimeses välja midagi sügavat ja olulist.

Armastan kunsti nii väga, et tahan seda ka teistele edasi anda ja mis oleks veel parem kui süstida seda kirge ja armastust lastele, kellel sellest kõige rohkem kasu on. Tänapäeva kiires nutiajastus kaotame tihtipeale ära mõtte, miks on vaja oma kätega ka midagi muud teha kui arvutit toksida. Oma käte kasutamine aga aitab meie ajul nii palju areneda. Seega soovin, et kõik inimesed, nii suured kui ka väikesed leiaksid oma kunstipisiku ülesse ja olen meeleldi nõus selleks tõuke andma!

e-mail: omanaoline.ursula@gmail.com